Composable Future Conference: Jak TOP firmy těží z mikroservisní architektury?

  • Proč švédská Klarna, největší evropská fintech společnost, vsadila na mikroservisní architekturu?  

  • Jaké výhody přinesl tento přístup firmě Cetin nebo ALD Automotive?  

3 konkrétní případové studie, praktické znalosti i zasvěcené postřehy od expertů z praxe, kteří využívají trend mikroservisů ve svůj prospěch. To vše nabídne odborné setkání, které se bude konat 2. listopadu pod střechou Lundegaard. Účastníci se mohou těšit na čtyři významné řečníky s bohatými zkušenostmi v oblasti mikroservisní architektury.

Lukáš Záruba, engineering manager ve společnosti Klarna, představí roli mikroservisů ve světové expanzi fintech giganta. Miroslav Knapp, supervizor IT portálů u Cetinu, přiblíží trend mikroservisní architektury v rámci provozovatele elektronických komunikací v Česku. Aleš Kruczek z ALD Automotive se podělí o praktické zkušenosti s mikroservisní architekturou a inovacemi v nadnárodní společnosti a Jakub Hamerník, expert na digitální transformaci firem přímo z Lundegaard, se zase zaměří na oblasti a segmenty, kde lze využít mikroservisní architekturu pro efektivní reakci na měnící se požadavky trhu a zákazníků.

“Mikroslužby a využívání mikroservisní architektury vnímáme jako klíčový technologický předpoklad pro úspěch firem v dnešním náročném a rychle se měnícím tržním prostředí. Proto jsme velice rádi, že můžeme na naší Composable Future Conference přivítat odborníky z takto renomovaných firem, kteří sdílí naši vizi a nadšení pro tyto technologie. Těšíme se,”  říká Jakub Hamerník za Lundegaard.

Akce bude probíhat od 9:00 do 10:30 v prostorách společnosti Lundegaard. Kapacita míst však bude omezena. Rezervace místa jde jednoduše provést na webových stránkách události.